Soulex Presents… 30th Anniversary!

Soulex Presents………………… 30th Anniversary

Soulex presents.. Halloween edition

Alle muziekliefhebbers opgelet!!!!!!! Op zaterdag 29 oktober 2016 is het weer zover! Onze volgende editie van Soulex Presents! En het wordt niet zomaar een avond! Ons 30e Soulex-jaar zullen wij vieren met een speciale Soulex Presents Halloween editie!

Tijdens deze avond zullen wij vergezeld worden door vier geweldige bands!

SHALLOW
Een melodische hardcore band uit Noord-Brabant. De vier heren, Michel, Hans, Levi en Wessel weten van elk optreden weer een succes te maken. De heren knallen van het podium af en zullen dat tijdens Soulex Presents wederom gaan proberen. Nieuwsgierig? Luister dan alvast hun nieuwe singel ‘Demons’.

YASMINE
Deze Amsterdamse band speelt Poppy liedjes die veel te hard gespeeld worden. Ze zijn net klaar met het opnemen van hun debuut-EP en hebben zojuist de 1e single uitgebracht, ‘Chocolate Fingers’ is al te beluisteren! Doet pijn aan je oren en zit daarna nog maanden in je hoofd. Waarom hebben ze zoveel amps nodig?

LUKAZZ
Een kick-ass, straight-up, hard-rocking coverband uit het zuiden van Nederland. Sinds 2006 zijn deze heren bij elkaar en spelen ze met hart en ziel om de mooiste rock nummers ten gehore te brengen. Met invloeden van Kings of Leon, Foo Fighters, Volbeat, Rage Against The Machine, Pearl Jam en nog veel meer, zullen deze heren ons mede van een onvergetelijke avond voorzien.

En tot slot, de headliner van de avond, TOXICITY. Nadat vorig jaar Soulex Presents helaas niet door kon gaan, mogen wij deze Belgische System Of A Down tributeband dit jaar wel van harte welkom heten op ons Soulex-podium. Met hun ruwe energieke SOAD singalongs zal dit een geweldige afsluiter zijn van een onvergetelijk feestje!

En natuurlijk kunnen we achteraf onze dansmoves weer showen terwijl DJ JayLabs de laatste klanken van de avond zal draaien.

Om 20.00 u. gaan de deuren van het Zuiderpoortcafé weer open en vanaf dan zijn jullie van harte welkom!! Verkleed komen mag!
Er is zelfs een prijs mee te winnen, dus gewoon doen!

ENTREE GRATIS (dus nog meer reden om te komen!)

Tot 29 oktober!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *