?>

Bestuur

Judith Peerlings – voorzitter
Judith is een groot muziekliefhebber met een brede smaak in stijlen. Soulex is haar met de paplepel ingegoten, ze organiseert en vergadert al mee sinds haar 15e en ze is dan ook de Nestor van het huidige bestuur. Van 2008 tot 2012 heeft ze de rol van secretaris ingevuld. Sinds 2014 is zij officieel voorzitter van het bestuur.

Irene van den Heuvel – secretaris
Ook Irene is opgegroeid met Soulex. Nog in de luiers kreeg ze al van alles mee van Soulex omdat haar vader, Frank, al jaren de rol van penningmeester op zich nam. Op haar 15e werd Irene voor het eerst meegenomen naar een vergadering en nu vertegenwoordigt ze nog steeds de jongere generatie. Sinds 2012 heeft ze de rol van secretaris overgenomen van Judith (die ook nog eens haar zus is!).

Kimberly Linders – Penningmeester
Kimberly is groot gebracht met muziek, hierdoor is er een liefde ontstaan voor een breed assortiment aan muziekstijlen. Er is geen dag die voorbij gaat voor Kimberly zonder dat er muziek wordt geluisterd en het liefst zo hard mogelijk wordt meegezongen, maar of het klinkt, dat is een tweede. Na een lange tijd trouwe bezoeker te zijn geweest bij Soulex evenementen ondersteunt ze sinds 2016 het Soulex bestuur. Vanaf 2020 heeft Kimberly het penningmeesterschap overgenomen van Bart.

Cas Neijnens – bestuurslid
Ook Cas versterkt sinds 2016 het Soulex bestuur. Afkomstig uit Budel en al geruime tijd een trouwe bezoeker van Soulex. Wat houdt je dan tegen om het mee te gaan organiseren? Niets dus!

Teun Compen – beheerder oefenruimte

Vanaf 2021 neemt Teun het beheer van de oefentruimte op zich.